liseberg imorgön

till att börja med vill jag säga förlåt för att jag inte bloggat :(

men förra fredan så va ja me sofia o lina vi köpte ben & jerrys också spela vi kort o sånt ;). också va ja såklart i skolan.

förra lördan så sov jag över med nicole, vi stack till coop o köpte gott. sen kolla vi på 2 filmer från hennes hårddisk.

i söndes så vet jag inte vad jag gjorde?

måndag, tisdag och onsdag så va de skola. i onsdes så  redovisa vi dedär om vårt arbetsplatsbesök ;) igår så hade ju jag gitarr o handboll också. också sov alexandra här eftersom de e långhelg, vi footade även med systenkameran o lite sånt.

idag så när vi vaknade så satt vi först lite vid datorn sen så åkte vi till väla med mamma o min lillasyster. köpte present till nicole och och sen så köpte jag en tröja till mig själv. när vi kom hem så fotade vi och satt vid datorn. sen stack hon hem.

imorgon ska jag ju till liseberg, så kommer inte blogga :)

tänkte lägga in bilder men blogg.se laggar :S 


kollar revenge...

...nu. innan nu på kvällen så va ja på vårfesten på lackalänga(några av mina kompisar går där eller har gått, går dit där varje år). gick dit med sofia och ludde. sen när jag va där så va jag med många olika men typ, sofia,ludde,bella,andrea,corre,lina,sandra och någon till :) de va jättemånga som uppträdde där på scenen... också va de loppis och sånt också. men på slutet va de godisregn och jag va NÄSTAN bara där för de... haha xD


bläääää

måste göra 2 powerpoints, eller ja en, och börja med en annan :( :S

red riding hood

hallojsannsafallerra!
i måndes tror jag så va det ju valborg, då va jag med lina, sofia och frida nere vid elden. men lina stack ganska så tidigt :( och sen i tisdes så va jag i helsingborg med familjen och hälsade på mormor och sen åkte vi vidare till tyringe för att hälsa på farmor och farfar. i onsdes och torsdes så va de prao och jag va på pappas jobb med tova och min lillasyster, fast hon va bara med en dag :D och i torsdes då så åkte vi upp till ystad också ;)
idag så va de bara tråkig skola. och sen när mamma hade hämtat mig så va vi utelåsta men sen hittade vi en nyckel :D sen när jag stack till handbollen så skulle jag gå in i hallen men då va den låst, men allas cyklar va ändå där?
men nu så tittar jag på red riding hood...

alla bilder tagna av tova:

ego


blev tvungen att hämnas eftersom tova la upp en ful bid på mig på instagram :(


man försöker alltid se bättre ut på bild...


RSS 2.0