månen är en plats dit jag vill


syngging asså!


Länkbyte någon

vill någon ha länkbyte med mig.
kommentera i så fall i detta inlägget :)

...

Dreams
 Faith
 Laugh
 Love
 Truth
 Enjoyable
Follow your dreams
 Feel good
 Forgive
 Follow your heart
 Belive
 Talk truth
 Live well

Melodifestivalen

Halloj!
i förrgåår va jag ´med lowa, vi va på centan. jag handlade en skjorta typ för 35 kr :D sen gick vi hem till mig o bakade :D
igår så va jag och åkte skridskor med min familj och idas, jag vill inte skryta men jag är ganska bra på det, you know ;) nä men jag har ju faktiskt gått på skridskoskola/koståkning . sen så åkte vi hem till ida och dem och fika och åt där och sånt.
idag så va jag först med nicole, vi va ute o gick och bakade och lite sånt. sen nu på kvällen så har jag varit med lina. men nu är hon hemma och äter men vi skulle nog va sen tror jag.

och nu så kollar jag på melodifestivalen och äter kinder maxi :D
hejdå♥

xD
mobbad bild :P


brunlock

ok, vi börjar från i tisdes.
då va ja med lina, ludde o sofia, vi såg film hos ludde. sen så stack jag och lina hem till mig o va där resten av dagen (dem andra kunde inte). i onsdes så va jag med lina, v i va typ lite hos henne o mig sen så fikade vi med mina syrror och min syrras kompis.  sen typ vid 4a tiden så stack jag och lina till sofia mitt ute på lande. jag och lina fick rida på hennes ena häst. och idag så har jag, sofia, lina och ludde varit på centan. haha det  va kul.
imorgon så ska jag va med lowa och på fredag ska jag åka skridskor med ida. ;) <3jag är med o tävlar

vad med och tävla om två olika säckar med saker som man absolut vill ha på http://tinanj.se .
länk till inlägget om tävlingen: http://tinanj.se/2012/february/tavling.html#commentva med, va med, va med!

jag är med och tävlar på alexandras blogg. man får välja ett´valfritt plagg från hennes lovebasket.
länk till inlägget: http://vadfanskajagheta.se/tavling-folj-min-lovebasket-och-vinn-valfritt-plagg/
va med nu, för jag vet att  ni vill ;)
kram

Någon uppe?

hej! är någon uppe, jag menar, det är faktiskt lov. då ska man ju sova så länge man kan, right? nej men. igår så började dagen med att jag vakna kl 10 sen så städade jag. efter att jag hade städat så hängde jag med sofiia till hennes nya hus (lina va ocksååå med). det va typ mitt ute på landet, men det va fint. det är en hästgård, sofia har två hästar, Mulle och Bakukje H. och hennes mamma en häst som heter Svana. och så har dem typ 4 hagar. vi va där tills på kvällen, vi gjorde en serie "En dag på gården", hahha xD.
see ya♥


är inne på faceboooook

just nu så sitter jag och kollar på facebook.
kollar bland annat på en grupp "till minne av lisa reberg" jag blir tårögd när jag ser snälla sakerna som alla skrivit om henne.
lisa va en tjej som bodde på min gata, men den 25 juni 2009 så lämnade hon denna världen, tyvärr. tågolycka.
jag minns en gång när hon och hennes bror nils cyklade förbi mig och sofia, vi va utanför mitt hus vi gula bommarna och snacka där. så hade jag min tränings overall på mig så sa hon "en kävlinge spelare, fan vad grymt!"
och när hon var död så brukade jag och mina kompisar gå till det här trädet på lackläng där det va så minnes plats för henne (hon hade gått på den skolan). så brukade vi lägga blommor där. och jag tror aldrig att jag har sett så många tånåringar gråta som när jag va där med mina kompisar.
hoppas att du har det bra uppe i himmlen lisa♥
Vi lever i en värld med lyx

vi här i sverige, vi är rika och nästan alla har mat varje dag. tänk på dem stackars barnen i Afrika, några av dem är så smala så att deras ben syns. dem har inte ens mat för en dag och inte heller har dem så mycket kläder, elektronik osv. i skolorna i sverige längs tusentals med kilo mat per dag, jag menar... vissa där i afrika måste typ sjtjäla mat eller så för att klara sig för dagen.

och i indien/asien (sak samma) tex, barnen där får jobba, typ när dem är 7 år gammla (får dem ju i afrika också, men ja). vi såg på en film i skolan för något år sedan, det var familjer som gjorde tegelstenar, också va det en sån dum chef. varje familj hade varsitt eget märke på tegelstenarna, så satt alla och gjorde det i den stek heta värmen (varje dag tror jag). Och sen om tegelstenarna inte va fina eller bra nog så gick deras chef och gjorde sönder all deras arbete som dem hade gjort under dagen. och chefen kunde ju hälla olja på deras ryggar , nä inte olja, men sånhär sak ni vet? så det typ brända jätte myckt på ryggen på dem.  sen kunde cheferna ju slå på dem oxå.

jag blir ibland så trött på det här. att vi som lever i alla "rika" länder knappt bryr oss om dem här fattiga människorna. men det finns ju folk som skänker pengar till sånna här fonder och det är ju bra.
tänk att sverige är det landet som är mest GOIDS i hela världen, helt sjukt egentligen!
vi lever en värld med lyx, så är det bara.

kramI will never win this game without you


vet ni hur surt det är och förlora en final?

hejhej!
idag så fick jag gå upp kl 6.30 eftersom v i skulle spela Cabby cup. Jag åkte med hanna, maja och my dit. men när vi kommer dit får vi reda på att Ov lämmnade walk over (kunde inte komma), och den matchen  skulle ha spelats kl 9.20, men vi vann den ju i alla fall. sen så får vi vänta till kl 11 tills nästa match :S vi spelade 4 matcher i dag, 2 guppspels matcher och 2 slutspels matcher. men finalen förlorade vi med typ 8-6... också va det ju 2 timmar mellan varje match :S
nu sitter jag i min soffa och myser :)jag vet inte varför jag gör en sån minnnn?


Bilder! ♥ :)

suddigt:S
:)♥september?

hehehehehehehhe :O

Glad alla ♥ dag

hejhej, jag har inte skrivit på några dagar, men vem bryr sig?
igår så va jag i skolan, sen på kvällen så gick jag och corre till pulkabacken och så satte vi oss längst upp på en backe och drack varm choklad och åt muffins, så såg vi alla andra som åkte pulka osv.

men idag är det alla ♥ dag :D
och det är vell kuligt? eller ;) på skolan idag så hade vi talangjakt, det va kul och titta på alla och så klart va med själv :D sen när jag kom hem åt jag en alla ♥ dag bakelse och nu sitter jag här o ser på tv :)


tillfälligt

har fixat lite nu i bloggen men det är bara för tillfället ;)

jag är vaken :O

har aldrig vaknat så här tidigt på en lördag, (kl 8 vakna jag).
men jag gick ju o la mig kl 10 igår, hade inget o göra :S
idag så ska jag åka till centan med pappa, vi ska handla knäskydd till handbollen eftersom jag inte har några och igår på handbollen så trillade jag o gled på golvet så mina knän är helt :S också ska jag gå o fixa mina örhängen för de ena hålet har växt igen. igen.
sen ikväll vet jag inte.
imorgon ska jag spela kl 12. skulle igentligen spelat kl 9 med 97orna och 98orna, men den matchen blev inställllld :)
see ya later aligater :)


hahaha... vad tycks

hej, vad tycks om dem där hjärtananananna?
jag blev ganska nöjd, det är ju allahjärtansdag snaart♥
bye

Neon "Hi" with a heartNeon "Hi" with a heart

r.i.p min lilla kannin Bella :(♥

idag så var skoln helt OK. eefter det kom jag hem och då skulle jag gå ut o ge mat till kannninnnerna, och vi gav dem mat i söndes senast(men man behöver inte ge varje dag). och varje gång man ska ge våra kannnniinnnner mat o vatten så kommer dem alltid springande, men denna gången kommm bara emil. så då kolla jag i det andra rummet av kannninnnnburen  och då låg bella där helt stel. så ja...
nu kollar jag på tv ;)♥
jag ångrar stort att jag inte har tagit speciellt många bilder på henne, typ bara 3 st, och dem va på min förra mobil och den har kraschat:(

mmmm... hejdå

haha :D

every sky needs a moon


lite bilder som jag tog igår när jag va ute (mobilbilder) och lite andra bilder


så fint
min personliga favorit xD

skulle igentligen gjort inlägget, men min mobil vill inte lägga in bilderna :S

va me o tävla

jag är med och tävlar om en onepiece/jumpsuit på http://missbuttercup.blogg.se


säg inte "bra felicia" till mig om jag inte gör något bra!

!

hmmm, på söndag

ska jag gå upp kl 7 :S för att spela handboll

The voice sverige

tjaba tjena hallå, i svarige hälsar man så, men om man kommer från ett annat land så kan man hälsa såhär: hola...

hahahahahahahaha :P igår i skolan så vad de chillllll typ bara en "jobbig" lektion ;) idag så hade vi: slöjd, idrott, bokfyndet och lite till. sen efetr skolan så stack jag till gården. sen till handbollen :) nu så är jag hemma och kollar på (kolla rubriken) . jag snart så ska bag äta.
bye bye ♥

haha, lite utanför va ;)

RSS 2.0