bajs

 

Bekännelser

Jag har alltid gillat att bita på saker... brukar sitta och bita på pennor och sladdarna till hörlurarna
 
Jag ääääälskar fluffighet och unicorns 
 
Alla mobiler jag har haft, förutom en (oförstörbar), har gått sönder. Antingen har jag trillat i ån med dem eller bara råkat kasta i dem i ån eller fått ett baseball trä på dem, tappat dem mitt i v'ägen är ett annat exempel av många...
 
Longboarding=life
 
Jag älskar att spela handboll, även fats det kanske inte alltid märks
 
Jag spelar gitarr, men är dock ingen natubegåvning
 
Min kärlek till One Direction är ENORM
 
Jag älskar att skratta
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vååår

 


Dagensh

mitt hår ser cozzy ut, men el plattångo är i skolan..
blus, lager 157 // shorts, vero moda // soglasögon, HM // klockan och halsband , ur & pennn // armband, ullared 

Now you're just somebody that i used to know

Cha cha!! Händer jaaaooo? nej jag skoja bara. men allvarligt, tönt. nej nej nej nej. vet inte vad jag skriver men, hashtagYOLO. har typ inte gjort något skojig denna "långhelgen". i torsdes sov jag och linda hos elle tror jag, jag får liksom inte ihop dagarna.. och i fredes då antar jag tog jag och elllenåår bussen ut till ceentan, fick med mig hem en blus och ett par of solglasögon, hade ju sönder mina gammla när jag rullade ner från en backe, vilket inte var speciellt smart men yolo. sen så har jag inte kunnat gör så mycket mer för min hals, usch. 
men nu är det söndag och det är 226 dagar kvar till julafton :D har drogat halstabletter i några dagar nu, meh<3halstabletter. nu måste jag sätta mig och göra el biologio, vet inte när den ska va inne och jag jobbar med en annan men jag tror inte han har börjat på den så får väl vara lite givmild och börja iallafall, om jag en kommer så långt... 
sajonara biitches

jag gillar enhörningar

fortfarande sjuk, men inte lika illa som igår. ju st nu så gör jag abosolut ingenting.. jag vill inte gå ut och sola för det är för varmt. sen så kan jag inte va med någon för jag har glömt min väska i skolan och min plattång va där i, och om jag inte plattar håret ser det ut som ett fågelbo. sen så hade jag massa andra viktiga saker där i, mina löpar skor och löpar tights, min deo, läxan och lite annat smått och gott. nu ska jag nog kolla på gossip girl. men vi hörs.

Sjuk

tjoo! det var ju ett tag sen men jag har faktiskt ett liv. nä men vad har hänt sen jag skrev sist då? fyllde år för några veckor sen. sen så har jag varit med kååmpisar också, i söndes drog jag och alex in till lund helt spontant och gick runt och så. annars då, jag gör väl samma saker som dem flesta gör om dagarna. nästa fredag drar jag och spelar aranäs open, så jag slipper springa maran, tjoho!! nu så är vi lediga men jag är tyvärr sjuk, men får hoppas att jag blir frisk tills imorgon, för då skulle jag och alexandra kanske dra in till helsingbog och va där. åhh, det är så himla mysigt där. har massvis med bilder som jag nog lägger upp om jag orkar... men vi får se.
vi höres

RSS 2.0