Hejdå Göteborg o hej Kävlinge, hejdå Kävlinge o hej Stockholm


Göteborg

Tjena, ville bara säga att jag lever och jaaa... Just nu är vi i laget påväg in till själva Göteborg, vi ska typ käka någonstans. Hehe


tryck F5

Halloj allas felicias läsare! :D
 
Ville, bara säga att jag är klar med felicias design! så när det bara att klicka F5 ;) hoppas du gillar det fleffle♥
 
ps.
feffe när du ska lägga in bilder ta 800 eller 900 px och klicka på den saken så att den hamnar i mitten av allt ;)

KLICKA --> HÄR <-- FÖR ATT KOMMA TILL BLOGG HEJSVEJS
 
en av felicias bilder, hehe jag redigerade den :D

Fotar lite för mig själv bara...


chilldag

ärligt talat, vad ska man skriva egentligen liksom? "hej, idag har jag varit hemma hela dagen och kollat pretty little liars och lite annat, hejdå". typ dö tråkit ju.
 
nej men, jaa. har nog inte skrivit att på torsdag åker jag upp till Göteborg för att spela Norden Cup medans typ alla andra lag spelar lundaspelen. Eller jag ska ju inte spela, men laget och jag följer med och tittar. när vi kommer hem därifrån vilket är den 30:de (dagen innan  nyår) åker jag förmodligen upp till stockholm samma dag för att fira nyår med kusinerna och deras kompisar, då åker vi även in i stockholm (kusinerna bor typ 1-2 timme utanför) för att träffa resten av släkten. Eller så väljer jag att stanna hemma, sova över hos lina förmodligen, och fira nyår här hemma med lina, sofia, sandra, michelle och malin. måste bestämma mig imorgon och jag vet ärligt talat inte vad jag ska välja...
 
bildbrist...
 

G O D J U L

Efterblivet, jag vet. men god jul i alla fall :) 
har haft en awsome dag. ja vet inte vad jag ska skriva. men asså ja... imorse så typ vakna jag ganka så sent så blev att jag år frukost vid 12. sen kolla vi på kalle ankas jul. vi åt ju julbord och sånt också. 
vi fira typ bara familjen eftersom hela vår släkt bor i stockholm förutom farmor. 
 
fick en massa najsiga julklappar. litle drygt och säga vad jag fick men skitsamma. men fick i alla fall detta, stativ, objektiv (70-300 mm), fjärrkontroll till kameran, linsskydd, pyjamas (linne o shorts), jeans skjorta, 2 filmer, godish, smycken,gosiga strumpor, parfym, One Direction poster. 
jag hade fotat med kameran om jag hade hittat den fkn laddaren till den eftersom den e urladdad...
 
hitta bara någon helt random bild från när jag var i london, hehe

Sanningar

Jag tycker det är så sjukt äckligt när folk smaskar eller tuggar med munnen öppen
 
Jag har nästan aldrig mjukisbyxor i skolan
 
Justin Bieber  är endå helt okej
 
Jag är lite laktosintolerant
 
Jag längtar tills mellandagsrean, trololol
 
Jag tycker inte om att få komplimanger
 
Mina betyg suger
 
Jag har inte sagt ett enda ord på engelska på engelskan detta året och det är därför jag har D i engelska...
 
Jag hatar när folk bitch blikar en och man inte ens har gjort dem något 
 
Jag är kär.
 
 
 

Ville bara påpeka att om några timmar så dör vi

jaha, snart så dör vi. det får man bara acceptera.
 
haha, nej bara skoja. men hela facebook verkar tro det iallafall, typ alla skriver "om vi dör imorgon så vill jag att ni ska veta att jag älskar er" också taggar dem typ alla dem har på facebook, höhö.
 
det va avslutning idag och egentligen helt onödigt att gå dit. om man bara ska äta massa godis, snacka och sånt kan man ju lika bra göra det hemma? men efter´skolan så va jag med sofia ett tag men sen tvinga jag iväg henne för jag skulle på träning.vi fick även våra betyg idag, hade 3 E ett B och resten C och D...
kom typ en kvart förset till träningen eftersom jag fick gå hela lååånga vägen dit för hittade ingen som var villig och köra lilla mig.
vi hade typ en timmes träning sen åt vi pizza och körde julklappsleken. till sist hade vi spa vilket var underbart.
titta på mina ögon, helt cp trolololol
 
 
 
 
 
 

Lätt världens bästa låt


sämst

hhahhahaha. så kassa vi va. vi förlora fan alla matcherna... ska nog inte va med nästa år eftersom några bara fjantade runt och sånt :@
åt precis fika och nu ska jag sätta mig och kolla på pretty little liars, hehe. handboll ikväll, tränade inte i måndes så ja, höhö.
 
 
 

taggad inför imorgon

 
imorgon så är det vollybollturnering för 7orna. inte för att jag tror att vi kommer vinna´, men ändå. taggaaaaaaaa.
innan så va jag och mammsen på nova och handla. köpte typ 7 tröjor vilket jag verkligen behövde, ansiktsmaskoooor, skor vilket också behövdes eftersom jag har varit skolös i två veckor och lånat min kompis skor.
återigen en chill dag i skolan, även fast vi slutade vid 4, trololololol...
 
är serriöst helt beroende av pretty little liars. så sjukt bra. men man blir beroende direkt, så jag varnar er ^.^
 

always be yourself

always be you self, unless your a unicorn. stay as unicorn.
 
 

Perfection


klumpeduns

hejsan svejsan. tänkte bara uppdatera lite så att ni vet att jag lever. det har vel inte hänt speciellt mycket sen jag skrev sist, förra helgen va jag på julmaknaden i furulund på fredagen o på söndan va jag på kävlingesjulmarknad, bara för att vi sålde där med laget, sen så hade vi nobellmiddag i skolan för någon vecka sen. i helgen va jag på emporia och handlade julklappar med frida sabina sanna och imene och henne hade jag inte träffat sen i 5a, så det var lite sköj.
 
haha, i sklan idag gjorde jag bort mig totallt. 9orna hade nämligen vollyboll turnering idag, så satt jag lisa och någar till o titta. så satt vi brevid där där alla knappar är o sånt så va det några blå saker som stog runt om det. så när jag skulle sätta mig på raden ovanför dom så råka jag stöta till dem också rammlade alla o det hördes över hela hallen, så alla som va där (7or 8or 9or) vände sig åt mitt håll och tittade på mig och vissa börja skratta å sånt. en helt vanlig dag alltså.
vi hade ganska många hålor o sånt idag plus att vi sluta typ en o en halv timme tidigare så de va chill.
efter skolan tog jag o linda bussen hem till henne. vi käka pizza o kolla på filmer o sånt. både linda och jag har blivit helt besatta av pretty little liars (stavning), så nu ska jag nörda det.
 
all fkn snö har typ regnat bort o jag hann inte ta några vinterbilder eftersom jag inte hittar laddaren till kameran, måste typ vänta ett helt år nu ju...
känns som jag skrev en jäkla novell eller något sånt, hah.
 

Äntligen snööööö

ni sånna där dagar när det snöar ute och man sitter inne och njuter av lite varm choklad och spelar kort eller något sånt. en sån dag är det idag.
snart kommer sofia hit till kullen och då ska jag lina o fjantsson ha typ snöbollskrig och sånt sköjigt.
det var vell allt, ja men, aaaa. adios

1 december amigos

Hola
sorry guys, vet att jag inte uppdaterar speciellt bra. skit samma. igår efter skolan hade jag följe med lina, sandra och michelle hem. kunde inte va med alex direkt efetrsom hon skulle fixa tovas hår för tova skulle ha sån dansshow sak. men sen va jag me balex och när jag skulle cykla för att möta henne börja det snöa, great (Y) haha. men vi va lite i kävlinge, stack till hallen o lite sånt. sen stack vi hem till mix och gjorde choklad fondue o kolla på portkod 1321, efetrsom hen inte hade sett dem.
 
idag har jag varit hemma hela dan eftersom jag är så sjukt förkyld. skulle egentligen spelat match idag, men det sket sig ju :( vårt lag skulle också va matchvärdar för när herrarna spela men dit stack jag inte heller :( synd.
har typ bara lyssnat på musik, läst o kollat runt på¨bloggar hela dan. ska snart ts lite te, och sen ska jag tvinga mamma att köpa en ben&jerry till mig ;)
hoppas jag blir bra tills på måndag...
 
 

RSS 2.0